Logo de l'Aplec de Penyagolosa 2022

  VI Aplec de Penyagolosa  

  L'Aplec a un pas del cel  

Vistabella del Maestrat

28, 29 i 30 de juny de 2024

Mancomunitat de Penyagolosa - Pobles del Nord
Menú de navegació

Cistella de productes dels comerços de la terra | El lema el poses tu

Cistella de productes dels comerços de la terra (Finalitzat!!!)

Cistella de productes de la terra

El propietari del número que coincidisca amb les tres últimes xifres del primer premi del sorteig de Reis (6 de gener de 2020) serà obsequiat amb una cistella plena de productes aportats pels comerços dels quatre pobles que conformen l'Aplec de Penyagolosa; el valor final de la cistella es farà públic en les dates immediatament anteriors al sorteig, però mai estarà valorada per baix dels 200 €. Actualment, el valor de la cistella és de >200,00 €. Tant el detall i el valor actualitzat dels productes que contindrà la cistella, com els llocs on es podran adquirir les paperetes es podran consultar a l'apartat de la cistella.

En cas què la terminació del primer premi del sorteig de Reis no hage estat venuda, rebrà el premi la terminació del segon premi. Si la terminació del segon premi tampoc hage estat venuda, serà la terminació del tercer premi la guanyadora. Si tampoc la tercera terminació s'haguere venut, serà guanyadora la terminació del primer premi de la Loteria Nacional de les setmanes següents, fins què la terminació coincidisca amb alguna de les paperetes venudes.

El propietari del número premiat s'haurà de posar en contacte amb nosaltres bé mitjançant les xarxes socials (vegeu l'apartat de contacte), bé personalment amb qui li hage venut la papereta; la papereta premiada haurà d'estar en mans de l'organització de l'Aplec abans d'acomplits els 30 dies des del dia del sorteig (és a dir, abans del 5 de febrer de 2020).

Tant la llista de productes inclosos a la cistella com els comerços que els aporten s'aniran fent públics a les xarxes socials.

Les paperetes hauran de ser adquirides als membres de l'organització de l'Aplec o als locals autoritzats que s'aniran fent públics a les xarxes socials.

El lema el poses tu (Finalitzat!!!)

El lema el poses tu!

Teniu fins el dia 15 d'octubre de 2019 per a proposar-nos un lema per a esta IV edició de l'Aplec de Penyagolosa. Les propostes s'hauran de fer a qualsevol de les xarxes socials on tenim presència (vegeu l'apartat de contacte i el cartell del concurs), dins de les respostes/comentaris al fil obert a cada xarxa social per al concurs.

En cas de proposar-se un lema per duplicat, només serà vàlid el primer, d'acord amb les marques d'hora que es queden gravades quan es publica una resposta o un comentari.

L'organització de l'Aplec elegirà, d'entre totes les propostes presentades, els tres lemes finalistes. Estos tres lemes passaran a ser propietat de l'Aplec.

El dia 20 d'octubre es publicarà l'enllaç on podreu votar a qualsevol dels tres lemes finalistes; només es permetrà un vot per persona, de manera que el sistema que s'habilitarà per a votar requerirà la identificació de qui vote. S'utilitzarà, a estos efectes, la plataforma de Formularis de Google.

Al dia següent (21 d'octubre) es farà públic el lema guanyador i la identitat en xarxes socials de qui l'hage proposat.

L'organització de l'Aplec es posarà en contacte, mitjançant les xarxes socials, amb qui hage proposat el lema guanyador per a poder indentificar-l@ a efectes de rebre la samarreta i notificar-li el moment i el lloc de la seua entrega.

Atzeneta Benafigos Vistabella Xodos
Diputació de Castelló Conselleria d'Educació, Cultura i Esports Sempre teua, la teua llengua
    2020-2022 (Benafigos): Pere Escobar Solsona.